Chleb z mąk naturalnie bezglutenowych

12,00  / 600 g

+

Najbliższa dostawa:
piątek 10 Kwiecień

Składanie zamówień:
środa 8 Kwiecień 15:00

Pozostało jeszcze:
0 dni, 10 godzin, 28 minut

  • Zasady dostawy/płatności

Cudzys%C5%82%C3%B3w%203_PNG_20x16_open.p Świetna alternatywa, dla tych którzy ze względów zdrowotnych lub własnego wyboru, nie mogą lub nie chcą jeść tradycyjnego pieczywa. Bardzo pożywny i aromatyczny.


Składniki: siemię lniane, mąka kukurydziana, mąka gryczana, płatki ryżowe, pestki słonecznika, pestki dyni, olej rzepakowy nierafinowany, miód naturalny, drożdże, woda, sól


Termin przydatności: do 5 dni w zależności od sposobu przechowywania


Sposób przechowywania: suche, chłodne i nienasłonecznione miejsce, w naturalnym lnianym woreczku lub w pergaminie

Tomcio Paluch - piekarnia tradycyjna


Pointer%20GPS%204_35x36.png?149981852454 Białystok, woj. podlaskie


Piekarnia „Tomcio Paluch” to białostocka manufaktura stworzona aby odtworzyć smaki, które pamiętamy z dzieciństwa. Z tęsknotą wspominaliśmy zapach drożdżowego ciasta, czy lekko kwaskawy smak naturalnego, prawdziwego chleba na zakwasie. Dlatego też wypiekamy wyłącznie zdrowe pieczywo, metodą tradycyjną, na bazie mąk orkiszowych oraz na własnym, naturalnym zakwasie żytnim. Wypiekamy chleby żytnie, orkiszowe i z mąk naturalnie bezglutenowych.

Ziarna zbóż pochodzą z Polski, z regionalnych młynów. Dodatki do chlebów w postaci ziół i ziaren sprowadzamy z krajów europejskich. Wypiekamy bez polepszaczy smaków, spulchniaczy i sztucznych dodatków. Nie stosujemy ...więcej >
Napisz opinię

Zamieść pierwszą opinię

Popularne produkty

16,88  / 500 g
12,67  / 10 szt
Buraki (EKO)
22.1.10.1
5,00  / 1 kg
8,00  / 500 g
14,00  / 1 kg

Nowe na T@RGu

9,00  / 2 szt
23,40  / 600 g
13,50  / 300 g
8,00  / 180 g
8,00  / 180 g
18,25  / 500 g