Chleb z mąk naturalnie bezglutenowych
Opis
Świetna alternatywa, dla tych którzy ze względów zdrowotnych lub własnego wyboru, nie mogą lub nie chcą jeść tradycyjnego pieczywa. Bardzo pożywny i aromatyczny.
Składniki: siemię lniane, mąka kukurydziana, mąka gryczana, płatki ryżowe, pestki słonecznika, pestki dyni, olej rzepakowy nierafinowany, miód naturalny, drożdże, woda, sól
Termin przydatności: do 5 dni w zależności od sposobu przechowywania
Sposób przechowywania: suche, chłodne i nienasłonecznione miejsce, w naturalnym lnianym woreczku lub w pergaminie
Koszty dostawy Sprawdź możliwe opcje dostawy
Opinie o produkcie (0)
ZAMÓW DO: poniedziałku do g. 15:00
Wysyłka Polska: środa, dostawa w czwartek
Dostawa lokalnie: środa g. 15:00 - 18:00