Chleb żytni
Cena regularna:
towar niedostępny






Opis
Wypiekany jest na własnym, naturalnym zakwasie żytnim. Bez polepszaczy smaków, spulchniaczy i sztucznych dodatków. Tylko mąka z regionalnego młyna, woda i sól. Jak dawniej. Długo utrzymuje świeżość.
Laureat I nagrody w konkursie Nasze Kulinarne Dziedzictwo
Składniki: mąka żytnia, woda, sól, zakwas żytni (mąka żytnia, woda, sól)
Termin przydatności: 5-7 dni w zależności od sposobu przechowywania
Sposób przechowywania: suche, chłodne i nienasłonecznione miejsce, w naturalnym lnianym woreczku lub w pergaminie
Koszty dostawy
Sprawdź możliwe opcje dostawy
ZAMÓW DO: poniedziałku do g. 15:00
Wysyłka Polska: środa, dostawa w czwartek
Dostawa lokalnie: środa g. 15:00 - 18:00
