Kategorie
Producent
Chleb Pszenno-Żytni (duży)
Chleb w takiej tradycyjnej postaci był pieczony w mojej rodzinie od zawsze, szczególnie u nas na wsi. Wypiekany w piecu chlebowym, a ciasto wyrabiane na prawdziwym, naturalnym zakwasie, hodowanym od prawie dekady sprawia że nasz chleb jest przepyszny. Kombinacja pszenicy z żytem sprawia, że zawiera więcej błonnika, witamin i składników mineralnych w porównaniu z chlebem pszennym.
Dostępność: duża ilość
Chleb Pszenno-Żytni (mały)
Chleb w takiej tradycyjnej postaci był pieczony w mojej rodzinie od zawsze, szczególnie u nas na wsi. Wypiekany w piecu chlebowym, a ciasto wyrabiane na prawdziwym, naturalnym zakwasie, hodowanym od prawie dekady sprawia że nasz chleb jest przepyszny. Kombinacja pszenicy z żytem sprawia, że zawiera więcej błonnika, witamin i składników mineralnych w porównaniu z chlebem pszennym.
Dostępność: duża ilość
Chleb Żytni (duży)
Chleb w takiej tradycyjnej postaci był pieczony w mojej rodzinie od zawsze, szczególnie u nas na wsi. Wypiekany w piecu chlebowym, a ciasto wyrabiane na prawdziwym, naturalnym zakwasie, hodowanym od ponad dekady sprawia że nasz chleb jest przepyszny.
Dostępność: duża ilość
Chleb Żytni (mały)
Chleb w takiej tradycyjnej postaci był pieczony w mojej rodzinie od zawsze, szczególnie u nas na wsi. Wypiekany w piecu chlebowym, a ciasto wyrabiane na prawdziwym, naturalnym zakwasie, hodowanym od ponad dekady sprawia że nasz chleb jest przepyszny.
Dostępność: duża ilość
Chleb Żytni z Pestkami Dyni - Wieloziarnisty (duży)
Chleb w takiej tradycyjnej postaci był pieczony w mojej rodzinie od zawsze, szczególnie u nas na wsi. Wypiekany w piecu chlebowym, a ciasto wyrabiane na prawdziwym, naturalnym zakwasie, hodowanym od ponad dekady sprawia że nasz chleb jest przepyszny.
Dostępność: duża ilość
Chleb Żytni z Pestkami Dyni - Wieloziarnisty (mały)
Chleb w takiej tradycyjnej postaci był pieczony w mojej rodzinie od zawsze, szczególnie u nas na wsi. Wypiekany w piecu chlebowym, a ciasto wyrabiane na prawdziwym, naturalnym zakwasie, hodowanym od ponad dekady sprawia że nasz chleb jest przepyszny.
Dostępność: duża ilość
Chleb Żytni z Pestkami Słonecznika (duży)
Chleb w takiej tradycyjnej postaci był pieczony w mojej rodzinie od zawsze, szczególnie u nas na wsi. Wypiekany w piecu chlebowym, a ciasto wyrabiane na prawdziwym, naturalnym zakwasie, hodowanym od ponad dekady sprawia że nasz chleb jest przepyszny.
Dostępność: duża ilość
Chleb Żytni z Pestkami Słonecznika (mały)
Chleb w takiej tradycyjnej postaci był pieczony w mojej rodzinie od zawsze, szczególnie u nas na wsi. Wypiekany w piecu chlebowym, a ciasto wyrabiane na prawdziwym, naturalnym zakwasie, hodowanym od ponad dekady sprawia że nasz chleb jest przepyszny.
Dostępność: duża ilość
Chleb Żytni z Żurawiną - Keksowy (duży)
Chleb w takiej tradycyjnej postaci był pieczony w mojej rodzinie od zawsze, szczególnie u nas na wsi. Wypiekany w piecu chlebowym, a ciasto wyrabiane na prawdziwym, naturalnym zakwasie, hodowanym od ponad dekady sprawia że nasz chleb jest przepyszny.
Dostępność: duża ilość
Chleb Żytni z Żurawiną - Keksowy (mały)
Chleb w takiej tradycyjnej postaci był pieczony w mojej rodzinie od zawsze, szczególnie u nas na wsi. Wypiekany w piecu chlebowym, a ciasto wyrabiane na prawdziwym, naturalnym zakwasie, hodowanym od ponad dekady sprawia że nasz chleb jest przepyszny.
Dostępność: duża ilość