Kategorie
Producent
Pigwoniada klasyczna gazowana
Pigwoniada to napój na bazie owoców pigwowca. Owoce pochodzą z mojej plantacji, która jest objęta procedurą BIO. Na polu nie stosujemy żadnej chemii. W składzie pigwoniady też nie spotkacie żadnych chemicznych dodatków. W pigwoniadzie występuję jedynie naturalna, owocowa witamina C. Jedyna gazowana Pigwoniada. W smaku przypomina lekko gazowaną, domową lemoniadę.
Dostępność: na wyczerpaniu
Pigwoniada z herbatą
Pigwoniada to napój na bazie owoców pigwowca. Owoce pochodzą z mojej plantacji, która jest objęta procedurą BIO. Na polu nie stosujemy żadnej chemii. W składzie pigwoniady też nie spotkacie żadnych chemicznych dodatków. W pigwoniadzie występuję jedynie naturalna, owocowa witamina C. Delikatny napój herbaciany o kwaskowo słodkawym charakterze.
Dostępność: na wyczerpaniu
Pigwoniada z miodem
Pigwoniada to napój na bazie owoców pigwowca. Słodzona tylko miodem wielokwiatowym, w smaku słodko-kwaśna z wyraźną nutą miodu. Najlepiej smakuje schłodzona. Należy wstrząsnąć przed spożyciem, aby rozmieszać naturalny sad na dnie butelki. Produkt pasteryzowany. Owoce pochodzą z mojej plantacji, która jest objęta procedurą BIO. Na polu nie stosujemy żadnej chemii. W składzie pigwoniady też nie znajdziecie żadnych sztucznych dodatków.
Dostępność: limit wyczerpany
Pigwoniada kwaśna
Najbardziej kwaskowata wersja naszej pigwoniady. Bez dodatku cukru trzcinowego - sam sok z pigwowca i woda. Pigwoniada to napój na bazie owoców pigwowca. Owoce pochodzą z mojej plantacji, która jest objęta procedurą BIO. Na polu nie stosujemy żadnej chemii. W składzie pigwoniady też nie spotkacie żadnych chemicznych dodatków. W pigwoniadzie występuję jedynie naturalna, owocowa witamina C.
Dostępność: na wyczerpaniu
Dżem z pigwowca japońskiego
Dżem z pigwowca japońskiego to prawdziwa uczta dla podniebienia. Ten wyjątkowy produkt jest wykonany z dojrzałych owoców pigwowca japońskiego, które są znane ze swojego intensywnego smaku i aromatu. Nasz dżem jest starannie przygotowany, aby zachować wszystkie naturalne właściwości pigwowca japońskiego, dzięki czemu możesz cieszyć się jego wyjątkowym smakiem przez cały rok.
Dostępność: limit wyczerpany
Kandyzowane owoce pigwowca japońskiego
Kandyzowane owoce pigwowca japońskiego zachwycają słodko-kwaśnym, nie lekko słodkim smakiem. Idealne jako substytut cukierków dla najmłodszych. Z początku czuć słodycz a następnie kwaskowaty posmak pigwowca. Nadaje się do deserów ciast, jako dodatek do domowego chleba czy też musli.
Dostępność: limit wyczerpany
Kwasek pigwowcowy
Przecier z pigwowca japońskiego, bardzo kwaśny. Doskonale nadaje się do różnych potraw, dodając im wyjątkowego charakteru. Można go używać jako ‘zakwaszacz’ do zup, sałatek, surówek, ryby wędzonej czy smażonej, marynaty czy mięsa. Produkt pasteryzowany. Owoce pochodzą z mojej plantacji, która jest objęta procedurą BIO. Na polu nie stosujemy żadnej chemii. W składzie nie znajdziecie żadnych sztucznych dodatków.
Dostępność: na wyczerpaniu
Owoce pigwowca w syropie
Owoce pochodzą z mojej plantacji, która jest objęta procedurą BIO. Na polu nie stosujemy żadnej tzw. chemii. W składzie nie znajdziecie żadnych sztucznych dodatków. Syrop w słoiczku powstał naturalnie w wyniku dodatku cukru trzcinowego nierafinowanego i co najważniejsze - nie zawiera wody.
Dostępność: limit wyczerpany
Sok z pigwowca japońskiego
Niefiltrowany sok tłoczony na zimno z pigwowca japońskiego pochodzącego z własnej uprawy. Idealny dodatek do napojów gorących, głównie herbaty. Idealny jako napój orzeźwiający wymieszany z wodą. Należy wstrząsnąć przed spożyciem, aby rozmieszać naturalny sad na dnie butelki. Produkt pasteryzowany.
Dostępność: limit wyczerpany
Syrop z pigwowca japońskiego z miodem
Niefiltrowany sok tłoczony na zimno z pigwowca japońskiego pochodzącego z własnej uprawy słodzonego dodatkowo miodem wielokwiatowym. Idealny dodatek do napojów gorących, głównie herbaty. Idealny również jako napój orzeźwiający wymieszany z wodą. Należy wstrząsnąć przed spożyciem, aby rozmieszać naturalny sad na dnie butelki. Produkt pasteryzowany.
Dostępność: na wyczerpaniu
Syrop z pigwowca z cukrem trzcinowym
Doskonały syrop do wody (zwłaszcza gazowanej) lub herbaty. Idealny jako polewa do placków z patelni, naleśników, dań na słodko z ryżem, makaronem, kasz czy deserów lodowych. Należy wstrząsnąć przed spożyciem, aby rozmieszać naturalny sad na dnie butelki. Produkt pasteryzowany.
Dostępność: na wyczerpaniu