
Kategorie
Producent
Mleko jerseyowe

Mleko od krów rasy Jersey charakteryzuje się zawartością tłuszczu dochodzaca do 7%, jest barwy kremowo-białej. Najważniejszą cechą mleka krów rasy Jersey jest zawartość kazeiny A2, czyli bardziej tolerowanej przez osoby z nietolerancją laktozy.
Dostępność: limit wyczerpany
Mleko jerseyowe

Mleko od krów rasy Jersey charakteryzuje się zawartością tłuszczu dochodzaca do 7%, jest barwy kremowo-białej. Najważniejszą cechą mleka krów rasy Jersey jest zawartość kazeiny A2, czyli bardziej tolerowanej przez osoby z nietolerancją laktozy.
Dostępność: na wyczerpaniu
Jogurt jerseyowy

Powstaje z mleka poddanego procesowi pasteryzacji z dodatkiem kultur bakterii jogurtowych. Ma konsystencję zwartą, przypominającą jogurt grecki.
Dostępność: limit wyczerpany
Jogurt jerseyowy

Powstaje z mleka poddanego procesowi pasteryzacji z dodatkiem kultur bakterii jogurtowych. Ma konsystencję zwartą, przypominającą jogurt grecki.
Dostępność: na wyczerpaniu
Jogurt naturalny kozi

Powstaje z mleka poddanego procesowi pasteryzacji z dodatkiem kultur bakterii jogurtowych. Ma konsystencję jogurtu pitnego.
Dostępność: na wyczerpaniu
Jogurt naturalny kozi

Powstaje z mleka poddanego procesowi pasteryzacji z dodatkiem kultur bakterii jogurtowych. Ma konsystencję jogurtu pitnego.
Dostępność: na wyczerpaniu


ZAMÓW DO: poniedziałku do g. 15:00
Wysyłka Polska: środa, dostawa w czwartek
Dostawa lokalnie: środa g. 15:00 - 18:00
