Kokosanki z siemieniem lnianym
Opis
Nasze ciasta są smaczną propozycją dla wszystkich dbających o zdrowie oraz dla osób będących na diecie bezglutenowej. Stanowią urozmaicenie diety dzieci, młodzieży i dorosłych. 100% naturalnych składników. Ciastka wypiekane są wyłącznie w oparciu o mąki własnego przemiału.
Nr. licencji certyfikatu "Celiakia": PL-039-013
OPAKOWANIE CAŁKOWICIE BEZPIECZNE DLA ŚRODOWISKA NATURALNEGO - nasze opakowanie jest całkowicie biodegradowalne i kompostowalne. 100% bezpieczne dla środowiska naturalnego. Po użyciu całkowity rozkład opakowania trwa zaledwie 12 tygodni.
Składniki: wiórki kokosowe, cukier trzcinowy, mąka ryżowa, siemię lniane, mleko kokosowe, olej kokosowy, sól
- bez glutenu
- bez laktozy
- vegan
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna | 490 kcal |
Tłuszcz - w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 34 gr 17 gr |
Węglowodany - w tym cukry | 43 gr 2 gr |
Białko | 5 gr |
Błonnik | 5 gr |
Stosowanie: produkt gotowy do spożycia, pakowany w atmosferze ochronnej
Termin przydatności: do 30 dni od daty wypieku
Sposób przechowywania: przechowywać w suchym miejscu
KOKOSANKI Z SIEMIENIEM LNIANYM WYPIEKANE W 100% Z NATURALNYCH SKŁADNIKÓW.
NIE ZAWIERA:
- glutenu
- mleka krowiego
- soi
- skrobi pszennej bezglutenowej
- dekstrozy
- substancji zagęszczających
- konserwantów
- spulchniaczy
- ulepszaczy
- hydroksypropylometylocelulozy (E 464)
- innej chemii
Koszty dostawy Sprawdź możliwe opcje dostawy
Opinie o produkcie (0)
ZAMÓW DO: poniedziałku do g. 15:00
Wysyłka Polska: środa, dostawa w czwartek
Dostawa lokalnie: środa g. 15:00 - 18:00