Kuchnia pod Brzozą
Łazy, woj. Podlaskie
Nazywam się Maria Dorota Stypułkowska, moje gospodarstwo położone jest w otulinie Parku Biebrzańskiego. Jestem przede wszystkim żoną, matką i gospodynią. Od ponad dwudziestu lat, uprawiam warzywa na gruncie i pod osłoną na potrzeby mojej rodziny i znajomych. Przygotowuję potrawy wykorzystując wyłącznie produkty z mojego gospodarstwa i zaprzyjaźnionych biebrzańskich gospodarstw.
W swoim "ogrodzie" wszystko jest uprawianie zgodnie z naturą i nie ma tu miejsca na chemiczne wspomagacze. W kuchni korzystam z doświadczenia mojej mamy i własnego, które zgromadziłam przez już kilka ładnych lat.
Dlaczego "Kuchnia pod brzozą"? Na podwórku rośnie przepiękna, potężna brzoza, którą posadził mój tato Stanisław. Jest największa i najstarsza w okolicy przez co stała się nieodzownym symbolem i zarazem naszym reprezentatem. Dla mnie jest symbolem siły, niemym świadkiem historii i pamięci o moich rodzicach i tego co tu stworzyliśmy.
Ponadto razem z zaprzyjaźnionymi lokalnymi gospodarstwami jestem w grupie "Biebrzańskie Rarytasy."
Nie znaleziono produktów spełniających podane kryteria.
ZAMÓW DO: poniedziałku do g. 15:00
Wysyłka Polska: środa, dostawa w czwartek
Dostawa lokalnie: środa g. 15:00 - 18:00