Kwasek pigwowcowy
Opis
Przecier z pigwowca japońskiego, bardzo kwaśny. Doskonale nadaje się do różnych potraw, dodając im wyjątkowego charakteru. Można go używać jako ‘zakwaszacz’ do zup, sałatek, surówek, ryby wędzonej czy smażonej, marynaty czy mięsa. Produkt pasteryzowany. Owoce pochodzą z mojej plantacji, która jest objęta procedurą BIO. Na polu nie stosujemy żadnej chemii. W składzie nie znajdziecie żadnych sztucznych dodatków.
Składniki: owoce pigwowca 100%
Termin przydatności: 12 miesięcy
Sposób przechowywania: w zaciemnionym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w temperaturze +4°C
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna | 175 kJ / 42 kcal |
Tłuszcz | <0,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,04 g |
Węglowodany | 8,36 g |
w tym cukry | 2,24 g |
Białko | <0,6 g |
Sól | <0,001 g |
Koszty dostawy Sprawdź możliwe opcje dostawy
Opinie o produkcie (0)
ZAMÓW DO: poniedziałku do g. 15:00
Wysyłka Polska: środa, dostawa w czwartek
Dostawa lokalnie: środa g. 15:00 - 18:00