Kategorie
Producent
Masło 4Love z czterech orzechów
Połączenie tych wszystkich orzechów daje niesamowitą ucztę dla podniebienia. Podczas jedzenie wyraźnie wyczuwa się słodycz nerkowca, zapach orzecha laskowego, delikatną nutę pieczonego migdała i arachidu.
Dostępność: duża ilość
Masło orzechowe CLASSIC
Podczas jednego mielenia powstaje około 50 opakowań masła. Jego kolor i smak zależy od stopnia wyprażenia orzecha. Strukturę natomiast zawdzięcza momentowi, w którym wyłączymy blender. Staramy się wypośrodkować konsystencję masła pomiędzy ‚smooth’ a ‚crunchy’.
Dostępność: duża ilość
Masło orzechowe MEGA CRUNCH
Masło z orzechów arachidowych w wersji MEGA CRUNCH charakteryzuje się wyjątkowo dużymi kawałkami orzechów. Zależało nam, aby każdy kęs cieszył Was wyjątkową „chrupkością”.
Dostępność: duża ilość
Masło z nerkowca i kokosa
Masło z nerkowców i kokosa to wariacja na temat klasycznego masła orzechowego. Do jego przygotowania wybieramy tylko duże orzechy nerkowca oraz wiórki kokosowe. To pyszne i niespotykane połączenie, którego po prostu musisz spróbować!
Dostępność: duża ilość
Masło z orzechów arachidowych EXTRA zmielone
Masło z orzechów arachidowych EXTRA ZMIELONE powstało podczas bardzo długiego mielenia wyselekcjonowanych orzechów. Dzięki temu udało nam się uzyskać niespotykaną wcześniej gładką konsystencje idealną do smarowania Twoich ulubionych dań. Jeżeli szukasz prawdziwego masła „smoothie” to ten produkt jest stworzony dla Ciebie. Jeśli jednak lubisz wyczuwać kawałki orzechów polecamy nasze pozostałe masła arachidowe.
Dostępność: duża ilość
Masło z orzechów arachidowych z SOLĄ himalajską
Masło arachidowe z dodatkiem soli himalajskiej charakteryzuje się jedwabistym posmakiem, który jest wyczuwalny od pierwszej porcji. Nutka soli podkreśla smak wyselekcjonowanych orzechów arachidowych, co nadaje produktowi niesamowity charakter. Sól himalajska mająca w składzie 84 minerały niezbędne do życia nie tylko dodaje smaku, ale także jest niesamowitym źródłem potasu wapnia i żelaza.
Dostępność: duża ilość
Masło z orzechów laskowych
Podczas jednego mielenia powstaje około 100 opakowań masła. Do jego produkcji używamy tylko orzechów laskowych. Masło mielimy do osiągnięcia jak najbardziej gładkiej konsystencji.
Dostępność: duża ilość
Pieczone Migdały
Podczas jednego mielenia powstaje około 100 opakowań masła. Do jego produkcji używamy tylko słodkiej odmiany migdałów. Natomiast dla podkreślenia smaku, migdały są poddawane pieczeniu, a następnie mieleniu aż do czasu osiągnięcia lejącej się struktury.
Dostępność: duża ilość