Rodzaj
Kawałki | Plastry
Kości wędzone
Wędzone w tradycyjny sposób w temperaturze nie większej niż 50 stopni Celsjusza tworzą idealny składnik bazowy zup, bulionów czy też fasolki po bretońsku.
Dostępność: średnia ilość
9,90 zł
Smalczyk ze Skwarkami
Domowy smalec ze skwarkami, cebulką i majerankiem. Pasuje do chrupiącego pieczywa z ogórkami kiszonymi lub małosolnymi. Idealny na przekąskę.
Dostępność: na wyczerpaniu
13,25 zł
Pasztetowa
Ugotowane mięso podrobowe (ozorki, żołądki, płuca, nerki czy serca wieprzowe łącznie ze skrawkami mięsa z łopatki, karkówki z dodatkiem słoniny) następnie jest mielone, przyprawiane i umieszczane do specjalnego rękawa, po czym pieczone. Na żytnim chlebie ze świeżym masłem i ogórkiem kiszonym nie ma sobie równej w smaku.
Dostępność: duża ilość
19,89 zł