Nowości
Dynia Piżmowa
Dynia Piżmowa
21,00 zł
| szt (1.6 - 1.9kg)
Sok z Owocu Czarnego Bzu
Sok z Owocu Czarnego Bzu
14,50 zł
| 330ml
Jaja Kurze Zielononóżki Kuropatwianej
Jaja Kurze Zielononóżki Kuropatwianej
14,29 zł
| 10szt
Dżem z Ekologicznej Borówki
Dżem z Ekologicznej Borówki
22,50 zł
| 330ml
Fasolka Szparagowa (EKO MIX)
Fasolka Szparagowa (EKO MIX)
8,00 zł
| 500g
Owoc Dzikiej Róży
Owoc Dzikiej Róży
8,60 zł
| kg
Maliny
Maliny
11,50 zł
| 500g
Burak
Burak
7,14 zł 5,75 zł
| kg
Fasolka Szparagowa Zielona (EKO)
Fasolka Szparagowa Zielona (EKO)
8,57 zł
| 500g
Bestsellery
Jaja kurze (EKO)
Jaja kurze (EKO)
12,00 zł
| 10szt
Pomidor Malinowy Ożarski
Pomidor Malinowy Ożarski
13,50 zł 11,50 zł
| kg
Maliny (EKO)
Maliny (EKO)
14,29 zł 11,50 zł
| 500g
Marchew
Marchew
8,57 zł 7,95 zł
| kg
Burak
Burak
5,75 zł
| kg
Kopytka
Kopytka
12,00 zł
| kg
Pierogi Ruskie
Pierogi Ruskie
10,00 zł
| 10szt
Chleb żytni (duży)
Chleb żytni (duży)
11,00 zł
| 1200g
Promocje
Pomidory EKO - MIX
Pomidory EKO - MIX
12,50 zł 7,95 zł
| kg
Maliny (EKO)
Maliny (EKO)
14,29 zł 11,50 zł
| 500g
Pomidor Malinowy Ożarski
Pomidor Malinowy Ożarski
13,50 zł 11,50 zł
| kg
Marchew
Marchew
8,57 zł 7,95 zł
| kg

Polędwica

Polędwica
Polędwica

Najszlachetniejsza z wędzonek przez 3-5 dni leżakuje w solance przygotowanej z naszych regionalnych ziół. Smak i delikatność w strukturze zawdzięcza technice tradycyjnego wędzenia w temperaturze po między 45 a 50 stopni Celsjusza (wędzenie średnio temperaturowe) i tylko przy użyciu drzewa olchowego.

Dostępność: duża ilość

Cena: 23,69 zł
| 500g

Polędwica dojrzewająca

Polędwica dojrzewająca
Polędwica dojrzewająca

Peklowana do 3 tygodni, a następnie obsuszana w wygaszonej wędzarni przez 24 godziny. Niezaprzeczalne jej walory to aromat i delikatność smaku. Tradycyjny sposób wytwarzania zwielokrotnia jej trwałość, jej smak wyostrza się wraz z upływającym czasem. Jest rarytasem nawet dla najbardziej wymagających smakoszy.

Dostępność: duża ilość

Cena: 24,12 zł
| 440g

Polędwica wędzona

Polędwica wędzona
Polędwica wędzona

Wyrób najwyższej jakości wytwarzany w tradycyjny sposób, o czym świadczy m.in. wpis na listę produktów tradycyjnych. Charakteryzuje się naturalną kruchością i soczystością. Wędlina o niskiej zawartości tłuszczu, spełni oczekiwania najbardziej wymagających smakoszy.

Dostępność: duża ilość

Cena: 22,92 zł
| 440g

Polędwiczanki

Polędwiczanki
Polędwiczanki

Tak jak polędwica jest to najdelikatniejsza i najlepsza część tuszy wieprzowej. Ta wędlina jest przygotowywana z najdelikatniejszej części polędwicy. Tak jak pozostałe wędzonki jest leżakowana w solance natomiast proces wędzenia i suszenia jest krótszy niż pozostałych wędlin.

Dostępność: duża ilość

Cena: 25,03 zł
| 500g

Polędwiczki łososiowe

Polędwiczki łososiowe
Polędwiczki łososiowe

Ta wędlina jest przygotowywana z najdelikatniejszej części polędwicy. Tak jak pozostałe wędzonki pekluje się w solance natomiast proces wędzenie i suszenia jest najkrótszy. Proces dojrzewania następuje w 20-25 stopniach Celsjusza przez okres kilku dni nawet do jednego tygodnia. Delikatna struktura i aksamitny smak potrafią zapaść w pamięć.

Dostępność: duża ilość

Cena: 25,65 zł
| 500g

Szynka chłopska

Szynka chłopska
Szynka chłopska

Najbardziej znana i popularna ze wszystkich wędzonek. Przez okres 3-5 dni leżakuje w solance przygotowanej z naszych regionalnych ziół. Smak zawdzięcza technice tradycyjnego wędzenia w temperaturze po między 45 a 50 stopni Celsjusza (wędzenie średnio temperaturowe) i tylko przy użyciu drzewa olchowego.

Dostępność: duża ilość

Cena: 19,53 zł
| 500g

Szynka tradycyjna

Szynka tradycyjna
Szynka tradycyjna

Istny kunszt naszego rzemiosła! Nagrodzona najwyższym odznaczeniem kulinarnym, jakim jest Perła Regionu, otrzymanym na międzynarodowych targach spożywczych w Poznaniu – Polagra Food.

Dostępność: duża ilość

Cena: 21,72 zł
| 440g

Szynka z posypką

Szynka z posypką
Szynka z posypką

Wyróżnia ją bukiet ziół, w których jest obtaczana i konserwowana przez dodatkowy dzień. Podczas wędzenia aromat ziół (majeranek, lubczyk, pieprz ziołowy, pieprz czarny oraz szczypta ziół prowansalskich) przenika przez wędlinę nadając jej niesamowity smak. Wędzenie odbywa się w temperaturze po między 45 a 50 stopni Celsjusza (wędzenie średnio temperaturowe) i tylko przy użyciu drzewa olchowego.

Dostępność: duża ilość

Cena: 19,53 zł
| 500g

Szynka ze skórką

Szynka ze skórką
Szynka ze skórką

Dodatkiem w tej szynce w porównaniu do jej standardowej wersji jest cienka warstwa słoniny zwieńczona skórą wieprzową, tak jak to robiły nasze babcie. Jest to chyba najbardziej tradycyjny sposób przyrządzania tej wędliny. Na wsi szynka po uwędzeniu uznawana jest za zbyt suchą i aby nadać jej soczystość jest porcjowana wraz ze skórką, pod która jest warstwa tłuszczu.

Dostępność: duża ilość

Cena: 18,94 zł
| 500g
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

więcej więcej
Producenci
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl