Naturalny Chleb BEZGLUTENOWY z żurawiną
Opis
Nasz chleb jest wypiekany w 100% z naturalnych składników. Skład chleba oparty wyłącznie o polskie ziarna. Produkt do postępowania dietetycznego w diecie bezglutenowej, celiakii, polecany również diabetykom. Pieczywo jest zawsze świeże, ponieważ wypiekane jest pod zamówienie naszych Klientów.
Nr. licencji certyfikatu "Celiakia": PL-039-009
Składniki: mąka gryczana, mąka jaglana, mąka ziemniaczana, kasza gryczana, kasza jaglana, żurawina, siemię lniane, drożdże bezglutenowe, woda, sól, ksylitol
- bez glutenu
- bez laktozy
- bez cukru
- vegan
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna | 213 kcal |
Tłuszcz - w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 7.6 gr 0.5 gr |
Węglowodany - w tym cukry | 28.7 gr 1 gr |
Białko | 8.5 gr |
Błonnik | 3.1 gr |
INFORMACJE WAŻNE DIABETYKOM
100 gram - 3,34 WW, 1,08 WBT
25 gram - 0,835 WW, 0,27 WBT
Termin przydatności: 5 dni od daty wypieku
Sposób przechowywania: przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w warunkach chłodniczych
CHLEB WYPIEKANY W 100% Z NATURALNYCH SKŁADNIKÓW.
NIE ZAWIERA:
- glutenu
- mleka
- jajek
- soi
- skrobi pszennej bezglutenowej
- dekstrozy
- substancji zagęszczających
- konserwantów
- spulchniaczy
- ulepszaczy
- hydroksypropylometylocelulozy (E 464)
- innej chemii
Koszty dostawy Sprawdź możliwe opcje dostawy
Opinie o produkcie (0)
ZAMÓW DO: poniedziałku do g. 15:00
Wysyłka Polska: środa, dostawa w czwartek
Dostawa lokalnie: środa g. 15:00 - 18:00