Pasta Twarogowa Ziołowa
Opis
Pasta twarogowa jest na bazie białego pełnotłustego twarogu i według naszej receptury charakteryzuje się kremową konsystencję. Twarożek jest przepyszny na kanapkę czy jako dodatek do różnego rodzaju sałatek.
Nasze produkty mleczne z mleka krowiego są od zwierząt wypasanych w sposób tradycyjny, pastwiskowy. Twarogi, twarożki i jogurty z owocami i bez, mleko pełne, ser dojrzewający - produkowane są w serowarni mieszczącej się w niewielkim monasterze Św Dymitra Sołuńskiego we wsi Saki.
Jest to manufaktura ręczna, a nie przemysłowa produkcja i ponadto okraszona modlitwą, co też ma dla nas i wielu naszych klientów duże znaczenie.
Termin przydatności 10-12 dni od dnia produkcji
Przechowywać w temperaturze 3-6º C
Składniki: twaróg naturalny pełnotłusty (mleko krowie pełne pasteryzowane, żywe kultury bakterii mlekowych, podpuszczka), papryka mielona, bazylia, tymianek, oregano, czosnek suszony, gałka muszkatołowa, sól, oliwa z oliwek.
Opinie o produkcie (0)
ZAMÓW DO: poniedziałku do g. 15:00
Wysyłka Polska: środa, dostawa w czwartek
Dostawa lokalnie: środa g. 15:00 - 18:00