Pasztetowa

10,13  / 500 g

+

Najbliższa dostawa:
piątek 6 Marzec

Składanie zamówień:
środa 4 Marzec 15:00

Pozostało jeszcze:
6 dni, 21 godzin, 26 minut

  • Zasady dostawy/płatności

Cudzys%C5%82%C3%B3w%203_PNG_20x16_open.p Ugotowane mięso podrobowe (ozorki, żołądki, płuca, nerki czy serca wieprzowe łącznie ze skrawkami mięsa z łopatki, karkówki z dodatkiem słoniny) następnie jest mielone, przyprawiane i umieszczane do specjalnego rękawa, po czym pieczone. Na żytnim chlebie ze świeżym masłem i ogórkiem kiszonym nie ma sobie równej w smaku.


Składniki: 100% mięso wieprzowe z własnego gospodarstwa, przyprawy: sól, peklosól, pieprz, gałka muszkatołowa, warzywa suszone


Termin przydatności: 14 dni


Sposób przechowywania: od +2 do +8°C

Biebrzańskie Smaki


Pointer%20GPS%204_35x36.png?149981852454 Szpakowo (Jaświły), woj. podlaskie


Nazywam się Małgorzata Wojtach i wraz z mężem Krzysztofem z powodzeniem prowadzimy niewielką, rodzinną masarnię. Produkcja tradycyjnych wędlin to nasza wielka pasja i chluba zarazem.

W oparciu o własną hodowlę świń, co jest gwarancją wysokiej jakości mięsa, produkujemy szeroki asortyment wyrobów mięsnych takich jak wędzonki pieczone, kiełbasy cienkie, kiełbasy grube, podroby oraz wędliny na stół wiejski. Receptury na te specjały pochodzą z ocalonych od zapomnienia rodzinnych zasobów wiedzy kulinarnej. Produkty wędzone są dymem naturalnym a niespotykany aromat ...więcej >
Napisz opinię
Bardzo smaczna. Idealnie przyprawiona. Super na kanapki.

Popularne produkty

16,88  / 500 g
12,00  / 10 szt
Buraki (EKO)
22.1.10.1
4,29  / 1 kg
8,00  / 500 g
12,25  / 1 kg

Nowe na T@RGu

29,99  / 30 ml
15,58  / 500 g
23,00  / 500 g
20,00  / 15 g
29,00  / 250 ml