Placek śniadaniowy
Opis
Nasze ciastka są smaczną propozycją dla wszystkich dbających o zdrowie oraz dla osób będących na diecie bezglutenowej. Stanowią urozmaicenie diety dzieci, młodzieży i dorosłych. 100 % naturalnych składników. Ciastka wypiekane są wyłącznie w oparciu o mąki własnego przemiału.
Nr. licencji certyfikatu "Celiakia": PL-039-029
OPAKOWANIE CAŁKOWICIE BEZPIECZNE DLA ŚRODOWISKA NATURALNEGO - nasze opakowanie jest całkowicie biodegradowalne i kompostowalne. 100% bezpieczne dla środowiska naturalnego. Po użyciu całkowity rozkład opakowania trwa zaledwie 12 tygodni.
Składniki: daktyle 25%, dynia 18%, suszona żurawina 8%, pestki dyni 8%, pestki słonecznik 8%, płatki owsiane, masło orzechowe, pomarańcze, siemię lniane, imbir, cynamon, aromat waniliowy
- bez glutenu
- bez laktozy
- bez cukru
- vegan
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna | 210 kcal |
Tłuszcz - w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6.2 gr 0 gr |
Węglowodany - w tym cukry | 32 gr 0.5 gr |
Białko | 6 gr |
Błonnik | 0.5 gr |
Witamina A | 140 μg |
Stosowanie: produkt gotowy do spożycia, pakowany w atmosferze ochronnej
Termin przydatności: do 14 dni od daty wypieku
Sposób przechowywania: przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w warunkach chłodniczych
CIASTECZKA MIGDAŁOWE WYPIEKANE W 100% Z NATURALNYCH SKŁADNIKÓW.
NIE ZAWIERA:
- glutenu
- soi
- skrobi pszennej bezglutenowej
- dekstrozy
- substancji zagęszczających
- konserwantów
- spulchniaczy
- ulepszaczy
- hydroksypropylometylocelulozy (E 464)
- innej chemii