Polędwiczanki

25,03  / 500 g

+

Najbliższa dostawa:
piątek 6 Marzec

Składanie zamówień:
środa 4 Marzec 15:00

Pozostało jeszcze:
6 dni, 22 godzin, 30 minut

  • Zasady dostawy/płatności

Cudzys%C5%82%C3%B3w%203_PNG_20x16_open.p Tak jak polędwica jest tonajdelikatniejsza i najlepsza część tuszy wieprzowej. Ta wędlina jestprzygotowywana z najdelikatniejszej części polędwicy. Tak jak pozostałewędzonki jest leżakowana w solance natomiast proces wędzenie i suszenia jestkrótszy niż pozostałych wędlin. Jest wędzona na drzewieolchowym w temperaturze nie wyższej niż 45 stopni, aby uniknąć przepieczenia.Wyśmienita w smaku zadowoli podniebienie najbardziej wybrednego smakosza.


Składniki: 100% mięso wieprzowe z własnego gospodarstwa, przyprawy: sól, pieprz, liść laurowy, goździk, ziele angielskie.

Wędzone dymem z drzewa olchowego.


Termin przydatności: 14 dni


Sposób przechowywania: od +2 do +8°C

Biebrzańskie Smaki


Pointer%20GPS%204_35x36.png?149981852454 Szpakowo (Jaświły), woj. podlaskie


Nazywam się Małgorzata Wojtach i wraz z mężem Krzysztofem z powodzeniem prowadzimy niewielką, rodzinną masarnię. Produkcja tradycyjnych wędlin to nasza wielka pasja i chluba zarazem.

W oparciu o własną hodowlę świń, co jest gwarancją wysokiej jakości mięsa, produkujemy szeroki asortyment wyrobów mięsnych takich jak wędzonki pieczone, kiełbasy cienkie, kiełbasy grube, podroby oraz wędliny na stół wiejski. Receptury na te specjały pochodzą z ocalonych od zapomnienia rodzinnych zasobów wiedzy kulinarnej. Produkty wędzone są dymem naturalnym a niespotykany aromat ...więcej >
Napisz opinię
Wędlina jest delikatna w smaku i strukturze mięsa. Polecam!

Popularne produkty

16,88  / 500 g
12,00  / 10 szt
Buraki (EKO)
22.1.10.1
4,29  / 1 kg
8,00  / 500 g
12,25  / 1 kg

Nowe na T@RGu

29,99  / 30 ml
15,58  / 500 g
23,00  / 500 g
20,00  / 15 g
29,00  / 250 ml