Syrop z pigwowca z cukrem trzcinowym
Opis
Doskonały syrop do wody (zwłaszcza gazowanej) lub herbaty. Idelny jako polewa do placków z patelni, naleśników, dań na słodko z ryżem, makaronem, kasz czy deserów lodowych. Należy wstrząsnąć przed spożyciem, aby rozmieszać naturalny sad na dnie butelki. Produkt pasteryzowany. Owoce pochodzą z mojej plantacji, która jest objęta procedurą BIO. Na polu nie stosujemy żadnej chemii. W składzie pigwoniady też nie spotkacie żadnych chemicznych dodatków.
Składniki: sok z pigwowca japońskiego 50% tłoczony na zimno i niefiltrowany, cukier trzcinowy nierafinowany 50%
Termin przydatności: 12 miesięcy
Sposób przechowywania: w zaciemnionym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w temperaturze +4°C
Wartości odżywcze w 100ml:
Wartość energetyczna | 1071 kJ / 256 kcal |
Tłuszcz | 0,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | <0,06 g |
Węglowodany | 62 g |
w tym cukry | 60 g |
Białko | 0,2 g |
Sól | 0,006 g |
Koszty dostawy Sprawdź możliwe opcje dostawy
Opinie o produkcie (0)
ZAMÓW DO: poniedziałku do g. 15:00
Wysyłka Polska: środa, dostawa w czwartek
Dostawa lokalnie: środa g. 15:00 - 18:00