Syrop z pigwowca japońskiego z miodem
Opis
Niefiltrowany sok tłoczony na zimno z pigwowca japońskiego pochodzącego z własnej uprawy słodzonego dodatkowo miodem wielokwiatowym. Idealny dodatek do napojów gorących, głównie herbaty. Idealny również jako napój orzeźwiający wymieszany z wodą. Należy wstrząsnąć przed spożyciem, aby rozmieszać naturalny sad na dnie butelki. Produkt pasteryzowany.
Składniki: Sok z pigwowca japońskiego 50% tłoczony na zimno i niefiltrowany, miód wielokwiatowy 50%
Termin przydatności: 12 miesięcy
Sposób przechowywania: w zaciemnionym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w temperaturze +4°C
Wartości odżywcze w 100ml:
Wartość energetyczna | 698 kJ / 167 kcal |
Tłuszcz | 0,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | <0,06 g |
Węglowodany | 43,7 g |
w tym cukry | 41,6 g |
Białko | 0,25 g |
Sól | 0,02 g |