Dostawca
- Augustowska Miodosytnia
- Biebrzańskie Smaki
- Cydr Podlaski
- DWORZYSK Pole Lawendy
- Eko-Aronia znad Biebrzy
- Gosp. Ekologiczne Mikołaj Kordziukiewicz
- Gospodarstwo Ekologiczne Soroczyńscy
- Jackiewicz J. Przetwory
- Kiszonki Pana Tadka
- Kornino
- ŁUKASZÓWKA Supraśl
- Maslove
- Miejska Pasieka
- Mydlarnia CZTERY SZPAKI
- Niezapomniane SmAKI
- Ojciec Ambroży
- Olejowy Raj
- Palarnia Kawy the WHITE BEAR
- Podlasie Na Wypasie
- Podlaska Chata
- Sad Zaścianki
- SAJSAD Jan Skibicki
- SAMO JABŁKO
- Słomiana Pracownia
- Solana
- Sztuka Mięsa RZEŹNIK
- Świat Pigwowca
- Tomcio Paluch - piekarnia tradycyjna
- TULONE
- Zagroda Pod Lasem
- ZDROWA MICHA piekarnia bezglutenowa
- Zielska Kolonia
Mleko jerseyowe
Mleko od krów rasy Jersey charakteryzuje się zawartością tłuszczu dochodzaca do 7%, jest barwy kremowo-białej. Najważniejszą cechą mleka krów rasy Jersey jest zawartość kazeiny A2, czyli bardziej tolerowanej przez osoby z nietolerancją laktozy.
Dostępność: limit wyczerpany
Jogurt jerseyowy
Powstaje z mleka poddanego procesowi pasteryzacji z dodatkiem kultur bakterii jogurtowych. Ma konsystencję zwartą, przypominającą jogurt grecki.
Dostępność: na wyczerpaniu
Podpuszczkowy ser jerseyowy
Ser podpuszczkowy wyrabiany z mleka jerseyowego. Jest to ser miękki idealny na kanapkę lub do sałatki.
Dostępność: na wyczerpaniu
ZAMÓW DO: poniedziałku do g. 15:00
Wysyłka Polska: środa, dostawa w czwartek
Dostawa lokalnie: środa g. 15:00 - 18:00