Kategorie
Producent
Burak Liofilizowany (EKO)
Dlaczego buraki ekologiczne poddane procesowi liofilizacji są tak wyjątkowe?
– w takich warzywach pozostają wszystkie cenne witaminy i składniki odżywcze
– buraki stają się ekstra chrupkie
– zachowany jest ich wygląd i piękny, buraczany kolor
– liofilizacja zapewnia naturalny sposób konserwacji żywności
– ekologiczne pochodzenie sprawia, że są pyszną i zdrową przekąską
Dostępność: na wyczerpaniu
Cebula Liofilizowana (EKO)
Dlaczego cebula ekologiczna poddana procesowi liofilizacji jest tak wyjątkowa?
– pozostają w niej wszystkie cenne witaminy i składniki odżywcze
– cebula pocięta w piórka staje się ekstra chrupka
– zachowany jest jej wygląd i kolor
– liofilizacja zapewnia naturalny sposób konserwacji żywności
– ekologiczne pochodzenie sprawia, że są pyszną i zdrową przekąską
– to zupełnie inne wydanie cebuli, które warto poznać!
Dostępność: na wyczerpaniu
Jabłko Liofilizowane (EKO)
Dlaczego jabłka ekologiczne poddane procesowi liofilizacji są tak wyjątkowe?
– w takich owocach pozostają wszystkie cenne witaminy i składniki odżywcze
– jabłka stają się ekstra chrupkie
– zachowany jest ich wygląd i kolor
– liofilizacja zapewnia naturalny sposób konserwacji żywności
– ekologiczne pochodzenie sprawia, że są pyszną i zdrową przekąską
Dostępność: na wyczerpaniu
Jagoda Kamczacka Liofilizowana (EKO)
Dlaczego ekologiczna jagoda kamczacka poddana procesowi liofilizacji jest tak wyjątkowa?
– w takich owocach pozostają wszystkie cenne witaminy i składniki odżywcze
– jagoda zyskuje przyjemną chrupkość
– zachowany jest ich wygląd i głęboki fioletowy kolor, dzięki czemu są oryginalną ozdobą dań
– liofilizacja zapewnia naturalny sposób konserwacji żywności
– ekologiczne pochodzenie sprawia, że są pyszną i zdrową przekąską
Dostępność: na wyczerpaniu
Malina Liofilizowana (EKO)
Dlaczego maliny ekologiczne poddane procesowi liofilizacji są tak wyjątkowe?
– w takich owocach pozostają wszystkie cenne witaminy i składniki odżywcze
– maliny stają się ekstra chrupkie
– zachowany jest ich wygląd i piękny, malinowy kolor
– liofilizacja zapewnia naturalny sposób konserwacji żywności
– ekologiczne pochodzenie sprawia, że są pyszną i zdrową przekąską
Dostępność: na wyczerpaniu
Marchew Liofilizowana (EKO)
Dlaczego marchew ekologiczna poddane procesowi liofilizacji jest tak wyjątkowa?
– w takich warzywach pozostają wszystkie cenne witaminy i składniki odżywcze
– plastry marchwi stają się ekstra chrupkie
– liofilizacja zapewnia naturalny sposób konserwacji żywności
– ekologiczne pochodzenie sprawia, że są pyszną i zdrową przekąską
Dostępność: na wyczerpaniu
Szczypiorek Liofilizowany (EKO)
Dlaczego szczypiorek ekologiczny poddany procesowi liofilizacji jest tak wyjątkowy?
– pozostają w nim wszystkie cenne witaminy i składniki odżywcze
– gotowy do natychmiastowego użycia, zawsze pod ręką
– zachowany jest jego wygląd i zielony kolor
– liofilizacja zapewnia naturalny sposób konserwacji żywności
– ekologiczne pochodzenie sprawia, że jest zdrowym dodatkiem do potraw
Dostępność: na wyczerpaniu