Wegańska biała czekolada
Opis
Nasze ciastka są smaczną propozycją dla wszystkich dbających o zdrowie oraz dla osób będących na diecie bezglutenowej. Stanowią urozmaicenie diety dzieci, młodzieży i dorosłych. 100 % naturalnych składników.
Nr. licencji certyfikatu "Celiakia": PL-039-015
OPAKOWANIE CAŁKOWICIE BEZPIECZNE DLA ŚRODOWISKA NATURALNEGO - nasze opakowanie jest całkowicie biodegradowalne i kompostowalne. 100% bezpieczne dla środowiska naturalnego. Po użyciu całkowity rozkład opakowania trwa zaledwie 12 tygodni.
Składniki: masło kakaowe bio 50%, pistacje 26%, orzechy nerkowca, cukier brzozowy (ksylitol), mleko kokosowe, laska wanilii, sól, owoce liofilizowane, kwiaty suszone jadalne
- bez glutenu
- bez laktozy
- vegan
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna | 573 kcal |
Tłuszcz - w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 47 gr 3.7 gr |
Węglowodany - w tym cukry | 28 gr 15 gr |
Białko | 19 gr |
Błonnik | 0.6 gr |
Stosowanie: produkt gotowy do spożycia, pakowany w atmosferze ochronnej
Termin przydatności: do 30 dni od daty produkcji
Sposób przechowywania: przechowywać w zamkniętym opakowaniu, w suchym miejscu
CIASTECZKA MIGDAŁOWE WYPIEKANE W 100% Z NATURALNYCH SKŁADNIKÓW.
NIE ZAWIERA:
- glutenu
- soi
- skrobi pszennej bezglutenowej
- dekstrozy
- substancji zagęszczających
- konserwantów
- spulchniaczy
- ulepszaczy
- hydroksypropylometylocelulozy (E 464)
- innej chemii