
Kategorie
Producent
Mleko jerseyowe

Mleko od krów rasy Jersey charakteryzuje się zawartością tłuszczu dochodzaca do 7%, jest barwy kremowo-białej. Najważniejszą cechą mleka krów rasy Jersey jest zawartość kazeiny A2, czyli bardziej tolerowanej przez osoby z nietolerancją laktozy.
Dostępność: limit wyczerpany
Jogurt jerseyowy

Powstaje z mleka poddanego procesowi pasteryzacji z dodatkiem kultur bakterii jogurtowych. Ma konsystencję zwartą, przypominającą jogurt grecki.
Dostępność: limit wyczerpany
Podpuszczkowy ser jerseyowy

Ser podpuszczkowy wyrabiany z mleka jerseyowego. Jest to ser miękki idealny na kanapkę lub do sałatki.
Dostępność: limit wyczerpany
Ser jerseyowy FETA w oleju rzepakowym

Ser podpuszczkowy o charakterystycznym, lekko słonym smaku. Idealny dodatek do sałatek w szczególności z rzepakowym olejem przyprawionym ziołami w którym jest zanurzony.
Dostępność: limit wyczerpany
Jogurt naturalny kozi

Powstaje z mleka poddanego procesowi pasteryzacji z dodatkiem kultur bakterii jogurtowych. Ma konsystencję jogurtu pitnego.
Dostępność: na wyczerpaniu
Ser kozi miękki śmietankowy

Ser podpuszczkowy wyrabiany z mleka koziego. Jest to ser miękki idealny na kanapkę lub do sałatki.
Dostępność: limit wyczerpany


ZAMÓW DO: poniedziałku do g. 15:00
Wysyłka Polska: środa, dostawa w czwartek
Dostawa lokalnie: środa g. 15:00 - 18:00
