Zielony Gar
Białystok, woj. Podlaskie
Joanna Jakubiuk – Podlasianka, aktywistka kulinarna i szefowa kuchni. Tropi najlepsze produkty lokalne. Gotuje, wałkuje, lepi, kroi i miesza w garnkach codziennie, zawodowo i prywatnie od ponad 20 lat. Propagatorka smaków tradycyjnej polskiej kuchni regionalnej. Laureatka konkursów kulinarnych w tym najbardziej dla nich ważnych Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów. Opracowuje autorskie przepisy i potrawy, współpracuje z branżowymi magazynami o jedzeniu. Niekwestionowana mistrzyni w sztuce pierogarstwa. Zbiera książki kucharskie i … wałki do ciasta. ZIEMNIAK nie ma dla niej tajemnic. Napisała o nim książkę!
Choć smaki świata nie są jej obce to zdecydowanie bardziej ceni sobie proste, codzienne dobre jedzenie. Przygotowane z najwyższej jakości składników, świeże i urozmaicone.
Teraz każdego dnia gotuje rozgrzewające, sycące, zdrowe i dające radość ZUPY. Zdobywa kolejną specjalność opracowując 100 przepisów na najsmaczniejsze ŚLEDZIE.
W ZIELONYM GARZE specjalnie na TARG w LOKALNI NATURALNI na początek ugotuje kilka tradycyjnych ZUP:
SZCZAWIOWĄ / OGÓRKOWĄ/ BARSZCZ UKRAIŃSKI/ POMIDOROWĄ/ GROCHOWĄ/ JARZYNOWĄ
Nie znaleziono produktów spełniających podane kryteria.
ZAMÓW DO: poniedziałku do g. 15:00
Wysyłka Polska: środa, dostawa w czwartek
Dostawa lokalnie: środa g. 15:00 - 18:00