Zielony Gar

Białystok, woj. Podlaskie

Joanna Jakubiuk – Podlasianka, aktywistka kulinarna i szefowa kuchni. Tropi najlepsze produkty lokalne. Gotuje, wałkuje, lepi, kroi i miesza w garnkach codziennie, zawodowo i prywatnie od ponad 20 lat. Propagatorka smaków tradycyjnej polskiej kuchni regionalnej. Laureatka konkursów kulinarnych w tym najbardziej dla nich ważnych Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów. Opracowuje autorskie przepisy i potrawy, współpracuje z branżowymi magazynami o jedzeniu. Niekwestionowana mistrzyni w sztuce pierogarstwa. Zbiera książki kucharskie i … wałki do ciasta. ZIEMNIAK nie ma dla niej tajemnic. Napisała o nim książkę!

Choć smaki świata nie są jej obce to zdecydowanie bardziej ceni sobie proste, codzienne dobre jedzenie. Przygotowane z najwyższej jakości składników, świeże i urozmaicone.

Teraz każdego dnia gotuje rozgrzewające, sycące, zdrowe i dające radość ZUPY. Zdobywa kolejną specjalność opracowując 100 przepisów na najsmaczniejsze ŚLEDZIE.

W ZIELONYM GARZE specjalnie na TARG w LOKALNI NATURALNI na początek ugotuje kilka tradycyjnych ZUP:

SZCZAWIOWĄ / OGÓRKOWĄ/ BARSZCZ UKRAIŃSKI/ POMIDOROWĄ/ GROCHOWĄ/ JARZYNOWĄ 

Nie znaleziono produktów spełniających podane kryteria.

ZAMÓW DO: poniedziałku do g. 15:00

Wysyłka Polska: środa, dostawa w czwartek

Dostawa lokalnie: środa g. 15:00 - 18:00

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

więcej więcej
Producenci
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
'
Sklep internetowy Shoper.pl