Polędwiczki łososiowe
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalni
4.67
Opis
Ta wędlina jest przygotowywana z najdelikatniejszej części polędwicy. Tak jak pozostałe wędzonki pekluje się w solance natomiast proces wędzenie i suszenia jest najkrótszy. Proces dojrzewania następuje w 20-25 stopniach Celsjusza przez okres kilku dni nawet do jednego tygodnia. Delikatna struktura i aksamitny smak potrafią zapaść w pamięć.
Składniki: 100% mięso wieprzowe z własnego gospodarstwa, przyprawy: sól, pieprz, liść laurowy, goździk, ziele angielskie
Wędzone dymem z drzewa olchowego.
Termin przydatności: 14 dni
Sposób przechowywania: od +2 do +8°C
Dodatkowe informacje
| Wędliny | wędzone |
| Kawałki | Plastry | całe kawałki |
Koszty dostawy
Sprawdź możliwe opcje dostawy
Zaloguj się
ZAMÓW DO: wtorku do g. 20:00 (wyjątkowo w związku ze Świętem Niepodległości)
Wysyłka Polska: czwartek, dostawa w piątek
Dostawa lokalnie: czwartek g. 15:00 - 18:00
Kontakt: +48 664906421
Warto spróbować jeszcze..
![]()