Pierogi ze Szpinakiem i Ricottą
Opis
Pierogi 'Tulone' ze szpinakiem i ricottą oczarują smakiem każdego. W skład jednej porcji wchodzi 10 sztuk pierogów zapakowanych w opakowanie próżniowe. Pierogi są delikatnie pasteryzowane żeby na wasz stół trafiły jak najszybciej od momentu produkcji co zazwyczaj się odbywa dzień przed dostawą. Hermetyczne opakowanie zapewnia świeżość i oczywiście zatrzymuje cały aromat. Po otwarciu należy je gotować max 4min i jak to bywa u nas na Podlasiu należy je czymś okrasić tj, lekko zeszklona cebulka, czy nawet podsmażony szczypiorek ze szczyptą soli i pieprzu, ale to już pozostawiamy własnej wyobraźni i smakowi.
PIEROGI LEKKO PASTERYZOWANE
Składniki ciasto: lokalna mąka pszenna, woda, olej, sól
Karolina
Są super. Nasze ulubione:)