Boczek Wieprzowy Sous Vide
Cena regularna:
towar niedostępny






Opis
Mogłoby się wydawać, iż pospolity boczek nie skrywa dużo tajemnic. Jednakże, po przyrządzeniu go metodą sous vide, co oznacza długie gotowanie mięsa (24h, poniżej temperatury wrzenia) w kąpieli wodnej, które jest zamknięte w worku próżniowym z aromatycznym rozmarynem i świeżą skórką pomarańczową, boczek pokazuje nowe oblicze. Wyrób wspaniale nada się do zawijania mięs, warzyw, rolad, jak również do jajecznicy czy na kanapkę.
SKŁADNIKI i WYSTĘPUJĄCE ALERGENY (pogrubiona czcionka):
BOCZEK WP
SÓL
PIEPRZ CZARNY MIELONY
CUKIER BIAŁY
ROZMARYN ŚWIEŻY
POMARAŃCZE - SKÓRKA
ZIELE ANGIELSKIE
LIŚĆ LAUROWY
Dodatkowe informacje
Wędliny | sous vide |
Kawałki | Plastry | krojone w plastry |
Koszty dostawy
Sprawdź możliwe opcje dostawy

ZAMÓW DO: poniedziałku do g. 15:00
Wysyłka Polska: środa, dostawa w czwartek
Dostawa lokalnie: środa g. 15:00 - 18:00