Sztuka Mięsa RZEŹNIK

Białystok, woj. podlaskie

Sztuka Mięsa RZEŹNIK

Jesteśmy małą manufakturą rzeźnicką rodem z Podlasia, która zajmuje się rozbiorem i przetwórstwem podlaskiej wołowiny, wieprzowiny, cielęciny i jagnięciny. Nasz zakład rzeźnicki, z pierwszą na Podlasiu dojrzewalnią wołowiny, istnieje od 2015 roku, ale wszystko zaczęło się dużo wcześniej od karmienia gości najlepszej jakości produktami w restauracji „Sztuka Mięsa”. Szef kuchni, a zarazem właściciel i pasjonat sztuki rzeźniczej postanowił wykonać kolejny krok i wskrzesić w Białymstoku dawne rzemiosło, obdarowując tym samym swoich klientów obszernym wachlarzem sezonowanych mięs, ale także przygotowywanych metodą Sous Vide wyrobów wędliniarskich, mięs pieczonych, suszonych kiełbas i dojrzewających wędlin wieprzowych oraz wołowych. Nasze mięso jest świeże, naturalne i pyszne a dodatkowe walory smakowe wydobywamy przy użyciu przypraw jednorodnych i jednoskładnikowych. Z pewnością uda nam się zadowolić nawet najbardziej wymagające podniebienia.

Sztuka Mięsa RZEŹNIK

ZAMÓW DO: poniedziałku do g. 15:00

Wysyłka Polska: środa, dostawa w czwartek

Dostawa lokalnie: środa g. 15:00 - 18:00

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

więcej więcej
Producenci
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
'
Sklep internetowy Shoper.pl