








Sztuka Mięsa RZEŹNIK
Białystok, woj. podlaskie
Jesteśmy małą manufakturą rzeźnicką rodem z Podlasia, która zajmuje się rozbiorem i przetwórstwem podlaskiej wołowiny, wieprzowiny, cielęciny i jagnięciny. Nasz zakład rzeźnicki, z pierwszą na Podlasiu dojrzewalnią wołowiny, istnieje od 2015 roku, ale wszystko zaczęło się dużo wcześniej od karmienia gości najlepszej jakości produktami w restauracji „Sztuka Mięsa”. Szef kuchni, a zarazem właściciel i pasjonat sztuki rzeźniczej postanowił wykonać kolejny krok i wskrzesić w Białymstoku dawne rzemiosło, obdarowując tym samym swoich klientów obszernym wachlarzem sezonowanych mięs, ale także przygotowywanych metodą Sous Vide wyrobów wędliniarskich, mięs pieczonych, suszonych kiełbas i dojrzewających wędlin wieprzowych oraz wołowych. Nasze mięso jest świeże, naturalne i pyszne a dodatkowe walory smakowe wydobywamy przy użyciu przypraw jednorodnych i jednoskładnikowych. Z pewnością uda nam się zadowolić nawet najbardziej wymagające podniebienia.


ZAMÓW DO: wtorku do godz. 15:00
Wysyłka Polska: czwartek, dostawa w piątek
Dostawa lokalnie: czwartek g. 15:00 - 18:00
Kontakt: +48 883 926 193
