Pasztet cielęcy
Opis
Jest to najbardziej delikatny i neutralny w smaku pasztet. Cechuje go zwarta struktura będąca wynikiem użycia do jego produkcji wyłącznie mięsa cielęcego, wątróbki cielęcej i warzyw. Idealny dla osób z wysublimowanym smakiem i dzieci.
SKŁADNIKI i WYSTĘPUJĄCE ALERGENY (pogrubiona czcionka):
CIELĘCINA
WĄTROBA CL
WODA
JAJA KURZE
MARCHEW
PIETRUSZKA KORZEŃ
SELER
CEBULA
SÓL
PIEPRZ CZARNY
GAŁKA MUSZKATOŁOWA
CUKIER BIAŁY
Dodatkowe informacje
Rodzaj | pieczone |
Kawałki | Plastry | całe kawałki |
Koszty dostawy Sprawdź możliwe opcje dostawy
Opinie o produkcie (0)
ZAMÓW DO: poniedziałku do g. 15:00
Wysyłka Polska: środa, dostawa w czwartek
Dostawa lokalnie: środa g. 15:00 - 18:00