Baleron Biebrzański
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalni
3.5
Opis
Wędzonka z najwyższej jakości karkowiny z naszej własnej hodowli wieprzowiny. Peklowany przez 3-5 dni w solance przygotowanej z naszych regionalnych ziół. Soczystość a jednocześnie delikatność zawdzięcza technice tradycyjnego wędzenia w temperaturze pomiędzy 40 a 45 stopni Celsjusza (wędzenie średnio temperaturowe) w dymie drzewa olchowego.
Składniki: 100% mięso wieprzowe z własnego gospodarstwa, przyprawy: sól, pieprz, liść laurowy, goździk, ziele angielskie.
Wędzone dymem z drzewa olchowego.
Termin przydatności: 14 dni
Sposób przechowywania: od +2 do +8°C
Koszty dostawy
Sprawdź możliwe opcje dostawy
Zaloguj się
ZAMÓW DO: wtorku do g. 20:00 (wyjątkowo w związku ze Świętem Niepodległości)
Wysyłka Polska: czwartek, dostawa w piątek
Dostawa lokalnie: czwartek g. 15:00 - 18:00
Kontakt: +48 664906421
Warto spróbować jeszcze..
![]()