Bułka Tarta Razowa BIO (Polska) 250 g
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
mąka ŻYTNIA razowa* 30 %, mąka PSZENNA razowa* 20 %, mąka PSZENNA ORKISZOWA razowa* 10 %, woda, drożdże*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny).
OPIS
Ekologiczna bułka tarta razowa doskonale nadaje się do obtaczania kotletów warzywnych, strączkowych czy mięsnych. Może stanowić również zagęszczający dodatek do wszelkiego rodzaju farszy lub pasztetów, a także posypkę, aby pieczony pasztet na wierzchu był smakowicie rumiany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1602 kJ/378 kcal
Tłuszcz 1,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g
Węglowodany 78 g
w tym cukry 0,2 g
Błonnik 6,1 g
Białko 9,2 g
Sól 1,3 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać alergeny: ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, NASIONA SEZAMU, SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
SUPLEMENTY DIETY | SUPLEMENTY DIETY |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
Masa netto (g) | 250 |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 30 |