Cebula Liofilizowana (EKO)
Cena regularna:
towar niedostępny






Opis
Dlaczego cebula ekologiczna poddana procesowi liofilizacji jest tak wyjątkowa?
– pozostają w niej wszystkie cenne witaminy i składniki odżywcze
– cebula pocięta w piórka staje się ekstra chrupka
– zachowany jest jej wygląd i kolor
– liofilizacja zapewnia naturalny sposób konserwacji żywności
– ekologiczne pochodzenie sprawia, że są pyszną i zdrową przekąską
– to zupełnie inne wydanie cebuli, które warto poznać!
Cały proces produkcji, począwszy od siewu, przez pielenie, pielęgnację, zbiór, suszenie/liofilizowanie, frakcjonowanie i pakowanie, odbywa się u nas, dzięki czemu mamy pewność co do jakości oferowanych przez nas produktów.
Surowiec zbieramy maszynowo, bez kontaktu z gruntem. Aby zapewnić najwyższą jakość, zachowujemy możliwie najkrótszy czas między zbiorami, a obróbką termiczną.
Składniki: cebula liofilizowana eko
Przechowywać w suchym miejscu w pokojowej temperaturze.

ZAMÓW DO: poniedziałku do g. 15:00
Wysyłka Polska: środa, dostawa w czwartek
Dostawa lokalnie: środa g. 15:00 - 18:00