Mak Niebieski BIO 200 g
Cena regularna:
towar niedostępny






Opis
mak niebieski* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczny mak niebieski wyróżnia się wysoką jakością oraz specyficznym smakiem. Potrawy, do których jest dodawany uzyskują wyjątkowy aromat. Polecamy jako dodatek do ciast, deserów, tortów, makówek, lodów. Doskonale komponuje się również z bakaliami, owocami, a także stanowi podstawę bożonarodzeniowej kutii.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 2166 kJ / 524 kcal
Tłuszcz - 42 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 4,5 g
Węglowodany - 8,6 g,
w tym cukry - 3,0 g
Błonnik - 20 g
Białko - 18 g
Sól - 0,07 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Masa netto (g) | 200 |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 100 |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |

ZAMÓW DO: poniedziałku do g. 15:00
Wysyłka Polska: środa, dostawa w czwartek
Dostawa lokalnie: środa g. 15:00 - 18:00