Malina Liofilizowana (EKO)
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Dlaczego maliny ekologiczne poddane procesowi liofilizacji są tak wyjątkowe?
– w takich owocach pozostają wszystkie cenne witaminy i składniki odżywcze
– maliny stają się ekstra chrupkie
– zachowany jest ich wygląd i piękny, malinowy kolor
– liofilizacja zapewnia naturalny sposób konserwacji żywności
– ekologiczne pochodzenie sprawia, że są pyszną i zdrową przekąską
Cały proces produkcji, począwszy od siewu, przez pielenie, pielęgnację, zbiór, suszenie/liofilizowanie, frakcjonowanie i pakowanie, odbywa się u nas, dzięki czemu mamy pewność co do jakości oferowanych przez nas produktów.
Surowiec zbieramy maszynowo, bez kontaktu z gruntem. Aby zapewnić najwyższą jakość, zachowujemy możliwie najkrótszy czas między zbiorami, a obróbką termiczną.
Składniki: malina liofilizowana eko
Przechowywać w suchym miejscu w pokojowej temperaturze.