Masło z orzechów arachidowych z SOLĄ himalajską
Opis
Masło arachidowe z dodatkiem soli himalajskiej charakteryzuje się jedwabistym posmakiem, który jest wyczuwalny od pierwszej porcji. Nutka soli podkreśla smak wyselekcjonowanych orzechów arachidowych, co nadaje produktowi niesamowity charakter. Sól himalajska mająca w składzie 84 minerały niezbędne do życia nie tylko dodaje smaku, ale także jest niesamowitym źródłem potasu wapnia i żelaza.
- wytwarzane na Podlasiu
- w 100% naturalne
- znakomity dodatek do ciast, pełnoziarnistych tostów, naleśników, gofrów
Składniki: 99,97% prażone orzechy arachidowe (Indie, Argentyna, USA), 0,03% sól himalajska
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna | 581 kcal |
Tłuszcz | 46 gr |
Węglowodany | 12 gr |
Białko | 26 gr |
Błonnik | - |
Sól | 0,34 gr |
Koszty dostawy Sprawdź możliwe opcje dostawy
Opinie o produkcie (0)
ZAMÓW DO: poniedziałku do g. 15:00
Wysyłka Polska: środa, dostawa w czwartek
Dostawa lokalnie: środa g. 15:00 - 18:00