Ocet z Czarnej Porzeczki z Matką Octową
Opis
Ocet porzeczkowy to wyjątkowy i aromatyczny produkt, który przynosi do kuchni intensywny smak porzeczek połączony z delikatną kwasowością octu. Ocet Porzeczkowy to nie tylko doskonały dodatek kulinarny, ale również hołd dla bogactwa smakowego porzeczek, które potrafi zachwycać od pokoleń.
Ocet można pić jako tonik rozcieńczony najlepiej z ciepłą wodą, świetnie sprawdza się jako składnik sosów, dressingów do sałatek lub jako dodatek do potraw mięsnych.
Ocet niepasteryzowany, niefiltrowany. Przygotowany na bazie tzw. "żywego octu z matką octową (zaczynem)".
Wszystkie moje octy są naturalnie fermentowane, niepasteryzowane, nieklarowane. Osad jest zjawiskiem naturalnej fermentacji.
Owoce, zioła, warzywa z których przygotowywane są octy pochodzą z mojego gospodarstwa lub okolicznych terenów.
Składniki: woda, owoce czarnej porzeczki, cukier.
Ocet jest produktem bezterminowym, zachowuje przydatność konsumpcyjną nawet kilka lat.
Przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu.
Koszty dostawy Sprawdź możliwe opcje dostawy
Opinie o produkcie (0)
ZAMÓW DO: poniedziałku do g. 15:00
Wysyłka Polska: środa, dostawa w czwartek
Dostawa lokalnie: środa g. 15:00 - 18:00