Szczypiorek Liofilizowany (EKO)
Opis
Dlaczego szczypiorek ekologiczny poddany procesowi liofilizacji jest tak wyjątkowy?
– pozostają w nim wszystkie cenne witaminy i składniki odżywcze
– gotowy do natychmiastowego użycia, zawsze pod ręką
– zachowany jest jego wygląd i zielony kolor
– liofilizacja zapewnia naturalny sposób konserwacji żywności
– ekologiczne pochodzenie sprawia, że jest zdrowym dodatkiem do potraw
Cały proces produkcji, począwszy od siewu, przez pielenie, pielęgnację, zbiór, suszenie/liofilizowanie, frakcjonowanie i pakowanie, odbywa się u nas, dzięki czemu mamy pewność co do jakości oferowanych przez nas produktów.
Surowiec zbieramy maszynowo, bez kontaktu z gruntem. Aby zapewnić najwyższą jakość, zachowujemy możliwie najkrótszy czas między zbiorami, a obróbką termiczną.
Składniki: szczypiorek liofilizowany eko
Przechowywać w suchym miejscu w pokojowej temperaturze.
Opinie o produkcie (0)
ZAMÓW DO: poniedziałku do g. 15:00
Wysyłka Polska: środa, dostawa w czwartek
Dostawa lokalnie: środa g. 15:00 - 18:00