Udziec wołowy (roast beef)
Opis
Roast beef, czyli pieczony udziec wołowy. Górna zrazowa, marynowana dwie doby w grubej warstwie pieprzu, papryki słodkiej oraz ostrej i bukiecie ziół, aby dogłębnie przeszła marynatą i pieczona dwuetapowo do osiągnięcia określonej temperatury w środku mięśnia w celu uniknięcia przepieczenia i wysuszenia.
Oferowany udziec jest krojony w cienkie plasterki i pakowany próżniowo do wysyłki.
SKŁADNIKI i WYSTĘPUJĄCE ALERGENY (pogrubiona czcionka):
UDZIEC WŁ
SÓL
PIEPRZ CZARNY MIELONY
OREGANO SUSZONE
BAZYLIA SUSZONA
PAPRYKA OSTRA
PAPRYKA SŁODKA
PIETRUSZKA SUSZONA NAĆ
CZOSNEK GRANULOWANY
TYMIANEK SUSZONY
LUBCZYK SUSZONY
OLEJ
Dodatkowe informacje
Rodzaj | pieczone |
Kawałki | Plastry | krojone w plastry |
Koszty dostawy Sprawdź możliwe opcje dostawy
Opinie o produkcie (0)
ZAMÓW DO: poniedziałku do g. 15:00
Wysyłka Polska: środa, dostawa w czwartek
Dostawa lokalnie: środa g. 15:00 - 18:00