Udziec wołowy (roast beef)





Opis
Roast beef, czyli pieczony udziec wołowy. Górna zrazowa, marynowana dwie doby w grubej warstwie pieprzu, papryki słodkiej oraz ostrej i bukiecie ziół, aby dogłębnie przeszła marynatą i pieczona dwuetapowo do osiągnięcia określonej temperatury w środku mięśnia w celu uniknięcia przepieczenia i wysuszenia.
SKŁADNIKI i WYSTĘPUJĄCE ALERGENY (pogrubiona czcionka):
UDZIEC WŁ
SÓL
PIEPRZ CZARNY MIELONY
OREGANO SUSZONE
BAZYLIA SUSZONA
PAPRYKA OSTRA
PAPRYKA SŁODKA
PIETRUSZKA SUSZONA NAĆ
CZOSNEK GRANULOWANY
TYMIANEK SUSZONY
LUBCZYK SUSZONY
OLEJ
Opinie o produkcie (0)

ZAMÓW DO: wtorku do godz. 15:00
Wysyłka Polska: czwartek, dostawa w piątek
Dostawa lokalnie: czwartek g. 15:00 - 18:00